Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، محسن برمهانی معاون سیما امروز چهارشنبه، ۲۶ مرداد ماه در بازدید از پشت صحنه سریال «شهباز» که در حال تولید برای شبکه پنج سیماست گفت: با هَمیت و همراهی گروه سازنده، ان‌شاءالله شاهد تولید یک مجموعه جذاب با سوژه امنیتی- پلیسی و ماجراجویانه خواهیم بود که در سطح کلان به موضوع امنیت سایبری و تهدیدات دشمنان و تقابل و خنثی‌سازی آن می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید بر شخصیت ضدقهرمان پرچالش در سریال‌ها

وی با بیان اینکه بازیگران و عوامل «شهباز» در یک سریال با رویکرد ملی نقش آفرینی دارند، ادامه داد: سوژه این سریال از چنان قابلیتی برخوردار است که قابلیت ساخت فصل دوم را هم دارد. زمانی در یک اثر با اینگونه(ژانر) می‌توانیم مخاطب را پای تلویزیون بنشانیم که در کنار بازنمایی اقتدار و توانمندی شخصیت‌های مثبت و قهرمان، یک شخصیت ضدقهرمان پرچالش داشته باشیم و امیدواریم این سریال با داشتن این ویژگی، بتواند مخاطب را با خود همراه کند.

برمهانی با اشاره به تهاجم رسانه‌ای دشمن هم تاکید کرد: نباید تحت تأثیر تصویرسازی رسانه‌ای قرار گرفت به طوری که اصل حقیقت پنهان و نادیده گرفته شود. ما در رسانه، رسالت و تکلیف داریم تا واقع بینانه درباره مسائل و مصادیق روز جامعه ورود و آگاهی بخشی کنیم تا حقیقت ماجرا برای مردم عیان و درک شود.

معاون سیما همچنین درباره وضعیت تولید مجموعه‌های نمایشی تلویزیون هم گفت: در چند ماه اخیر، متن‌های زیادی به سیما ارائه شده است که پس از بررسی‌ها، این نوید را می دهم که ان‌شاءاالله تا سه ماه آینده، هر ماه حداقل پنج سریال جدید در تلویزیون عقد قرارداد و وارد فرآیند تولید خواهد شد. به همت همکارانم در سیمافیلم و گروه های فیلم و سریال شبکه‌های سیما و دیگر بخش ها، این آمار افزایش هم خواهد یافت.

وی اظهار کرد: این مجموعه‌های نمایشی تا پایان سال ۱۴۰۱ و اوایل سال آینده به مرور به آنتن می‌رسند که امیدواریم استقبال مخاطبان را نیز به دنبال داشته باشند.

برهانی با اشاره به اولویت انتخاب فیلمنامه ها هم خاطرنشان کرد: موضوع اول جذابیت بوده که بسیار مهم است یعنی آنچه که مردم ببینند، بپسندند که البته این موضوع جذاب باید حاوی یک پیام روشن باشد تا رسانه ملی بر اساس رسالت خود، پیامی که منتقل می‌کند حتما برای مخاطبان مناسب و سازنده باشد.

معاون سیما در عین حال بر تنوع گونه‌های ساخت نیز تاکید کرد و گفت: مجموعه‌های نمایشی نباید به چند ژانر محدود باشند؛ چراکه در این صورت آنتن به تکرار می‌افتد و برای مخاطب خسته کننده می‌شود، بنابراین گونه‌های متنوع ملودرام، طنز، تاریخی، پلیسی و .. در دستور کار است.

به گزارش ایسنا، امیرحسین آشتیانی‌پور و مهدی علینقی‌پور تهیه کنندگان، حمیدرضا لوافی کارگردان، نویسنده و بازیگران سریال «شهباز» هم درباره این پروژه به معاون سیما گزارش دادند.

در این بازدید، سعید اشناب مدیرشبکه پنج سیما، سعید سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر و حمید خواجه‌نژاد مدیر روابط عمومی سیما، مسعود ملاثانی سرپرست گروه فیلم و سریال و جعفر یحیی مشاور مدیر شبکه پنج نیز حضور داشتند.

مجموعه  «شهباز» در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای در گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما در حال تولید است. ژانر این سریال معمایی و امنیتی است و بازیگرانی همچون آرش مجیدی، رضا داود نژاد، علیرضا آرا، میلاد میرزایی، مهدخت مولایی، نیما نادری، سیروس همتی، فاطیما بهارمست، غزال نظر و پاوان افسر در آن ایفای نقش می‌کنند.

کد خبر 698716 برچسب‌ها تلویزیون سریال تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال تلویزیون صدا و سیما معاون سیما شبکه پنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود

ایتنا - یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی ممکن است بتواند با پر کردن مدارک معمولی به پزشکان کمک کند، اما به این زودی‌ها در اورژانس مفید نخواهد بود.
محققان گزارش می‌دهند که چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) در موارد شبیه سازی شده بیماران مبتلا به درد قفسه سینه نتایج متناقضی ارائه می‌دهد. هوش مصنوعی سطوح مختلف ارزیابی خطر قلبی را برای همان داده‌های بیمار برگرداند - نه چیزی که پزشکان می‌خواهند هنگام پاسخ به یک اورژانس پزشکی ببینند.

به گزارش ایتنا، بر اساس یافته‌هایی که اخیراً در مجله PLOS One منتشر شد، هوش مصنوعی نتوانست به خوبی روش‌های سنتی را که پزشکان برای خطر قلبی بیمار استفاده می‌کنند، انجام دهد.

برای این مطالعه، محققان چت جی‌پی‌تی را با هزاران مورد شبیه سازی شده از بیماران مبتلا به بیماری قلبی آموزش دادند. تحقیقات قبلی نشان می‌داد که هوش مصنوعی می‌تواند امتحانات پزشکی را پشت سر بگذارد، بنابراین انتظار می‌رود که در پاسخ به فوریت‌های پزشکی مفید باشد.

درد قفسه سینه یک شکایت رایج در اورژانس است و پزشکان باید به سرعت و فوریت وضعیت بیمار را ارزیابی کنند. به گفته پزشکان، موارد بسیار جدی را می‌توان به راحتی از روی علائم شناسایی کرد، اما موارد کم خطر می‌تواند پیچیده‌تر باشد. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فرد بیمار باید برای ارزیابی در بیمارستان نگهداری شود یا به خانه فرستاده شود، می‌تواند دشوار باشد.

 

هستون، پزشک محقق، توضیح داد که امروزه پزشکان اغلب از دو معیار برای ارزیابی خطر قلبی استفاده می‌کنند که TIMI و HEART نامیده می‌شوند. این چک لیست‌ها به عنوان ماشین‌حسابی عمل می‌کنند که از علائم، سابقه پزشکی و سن برای تعیین ریسک یک بیمار قلبی استفاده می‌کنند. در مقابل، هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی می‌تواند هزاران متغیر را به سرعت ارزیابی کند، ظاهراً به این معنی است که ممکن است بتواند یک وضعیت پیچیده پزشکی را سریع‌تر و دقیق‌تر تجزیه و تحلیل کند.

محققان سه مجموعه از 10000 مورد شبیه سازی شده تصادفی ایجاد کردند. مجموعه اول شامل هفت متغیر مورد استفاده برای مقیاس TIMI، دومی پنج متغیر مورد استفاده در HEART، و مجموعه سوم دارای مجموعه پیچیده‌تری از 44 قرائت تصادفی سلامت بود.

هنگامی که دو مجموعه داده اول تغذیه شد، چت جی‌پی‌تی با امتیازهای ثابت TIMI و HEART، به ترتیب 45 و 48 درصد موافقت کرد. در آخرین مجموعه داده، محققان همان موارد را چهار بار انجام دادند و دریافتند که چت جی‌پی‌تی اغلب حتی نمی‌تواند با خودش موافق باشد. هوش مصنوعی در 44 درصد مواقع ارزیابی‌های متفاوتی را برای موارد مشابه ارائه داد.

این مشکل احتمالاً به دلیل تصادفی بودن نسخه فعلی نرم افزار چت جی‌پی‌تی است که به آن کمک می‌کند تا پاسخ‌های خود را برای شبیه سازی زبان طبیعی تغییر دهد.

چنین تصادفی در مراقبت‌های بهداشتی مفید نیست، جایی که تصمیمات درمانی نیاز به یک پاسخ واحد و ثابت دارد.
هستون گفت: « ما متوجه شدیم که تنوع زیادی وجود دارد و این تغییر در رویکرد می‌تواند خطرناک باشد. این فناوری می‌تواند ابزار مفیدی باشد، اما فکر می‌کنم که این فناوری بسیار سریع‌تر از درک ما از آن پیش می‌رود، بنابراین مهم است که تحقیقات زیادی انجام دهیم، به‌ویژه در این موقعیت‌های بالینی پر خطر.»

علیرغم این مطالعه، هستون خاطرنشان کرد که هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که واقعاً در اورژانس مفید باشد. هستون گفت:« برای مثال، کل پرونده پزشکی یک فرد می‌تواند وارد برنامه شده و مرتبط‌ترین حقایق را در مورد یک بیمار به سرعت در شرایط اضطراری ارائه کند. پزشکان همچنین می‌توانند از برنامه بخواهند تا چندین تشخیص احتمالی را در موارد دشوار و پیچیده ارائه دهد.»

هستون گفت:« چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند در ایجاد تشخیص افتراقی عالی باشد و این احتمالاً یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این فناوری است. اگر کاملاً نمی‌دانید که در مورد یک بیمار چه می‌گذرد، می‌توانید از او بخواهید که پنج تشخیص اصلی و استدلال درباره هر یک را ارائه دهد. بنابراین می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد بیماری فکر کنید، اما در دادن پاسخ خوب نیست.»

دیگر خبرها

  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ